Første domene med to like tall som er online i norge.

Da er temaet oversatt, noen gamle sider er lagt inn i skrytedelen og designet er ferdig. Jeg må innrømme at jeg ikke har gjort meg så kjempeflid, men det er pent og rent og jeg er fornøyd med det. Jeg kan nok trygt si at bloggen er offisielt lansert. Som alle som kjenner med allerede vet så er jeg mer enn gjennomsnittlig interessert i datamaskiner og alt som har med web å gjøre. Unnskyldningen for for at jeg ikke har fått startet opp en blogg før nå er fordi jeg aldri fant et domene som passet. Selvfølgelig er robert.no opptatt og blir etter det jeg kan se ikke brukt til noe mer nyttig enn epost. Kanskje på tide å starte en blogg Robert R. Olsen?

Vel, jeg var så heldig å snuble over domenet 66.no og registrerte det så fort jeg fikk øyet på det. Dette var om jeg husker på en fredag så jeg ble nødt til å tygge negler hele helgen før jeg endelig fikk den etterlengtede epostbekreftelsen fra norid om at domenet var registrert og at det var jeg som var den lykkelige eier. Jeg lurer på om det var noen andre som også hadde sendt inn søknad?

Vel som tittelen sier så er da 66.no den første norske siden med kun to like tall som er oppe og kjører. (11.no, 22.no…. er det ingenting på) Dere som har en del domener uten innhold på kan ta dette som en oppfordring om at det kanskje kan være på tide å få litt innhold på dem 😉

Tags: , , , ,