Taggarkiv one livingroom
CIMG0156

Min Esprimo har endelig kommet

Ok, jeg har vel ventet i et par uker på at denne pc’en skal komme i hus. Som om lang frakttid fra tyskland ikke var nok så hjalp ikke transportstreiken og lang tollbehandling på saken…

Endelig var det tid for å pakke opp min nye Esprimo!

Pakken som kom på døra!

Pakken som kom på døra

Første titt oppi boksen

Det fulgte både med tastatur mus og en Esprimo

Første titt oppi Esprimoboksen, den er veldig liten og godt pakket inn. Det første den minner meg om er en bil-pc, om noen av dere er kjent med slikt da

Praktisk håndtak slik at du slipper å lirke den lille saken opp av boksen

Hele Esprimoen er dekket av et irriterende lag plastikk som er kuttet i mange små deler, rimelig håpløst å få av...

Etter at plasten er tatt av kan du benytte den medfølgende pussekluten for å holde den blank...

Alt som fulgte med i boksen, alt for mange software/driver -cd'er Hvem bruker de? trådløst mus og tastatur samt esprimoen. Siden Esprimoen er så liten følger det med en ekstern 20v strømforsyning.

Følg med i neste del der alt skal settes sammen!

Kommentarer er skrudd av for Min Esprimo har endelig kommet
Robert tester mediasenterpc

Robert tester mediasenterpc

Jeg ble kontaktet av en hyggelig dame fra Webguerillas som jeg regner med at Fujitsu har ansatt for å hjelpe dem med å nå ut til verden via sosiale medier. Hun lurte på om jeg ville være med på å teste Fujitsus nyeste mediasenterpc, en ESPRIMO Q1510. Dette hørtes jo spennende ut så jeg takket fort ja, ikke bare for å teste denne datamaskinen, men også for å se hvordan et selskap som Webguerillas går frem for å skape blest rundt et produkt i sosiale medier.

Slik fungerer det, 20 personer rundt om i verden har fått tilsendt en ESPRIMO mediasenterpc, ut av disse er det de 10 mest aktive som ender opp med å få beholde pc’en etter at de er ferdige med å teste den. Hvem som er mest aktiv beregnes av et poengsystem så vi får se hvor mange poeng jeg plukker opp mens jeg tester denne saken.

Pakken med pc’en er rett rundt hjørnet så jeg gleder meg!

Kommentarer er skrudd av for Robert tester mediasenterpc