Hvorfor skal jeg vinne boligdrømmen 2010?

Hvorfor skal du stemme på meg og hvorfor skal jeg vinne boligdrømmen 2010?

Du er en totalt fremmed (mest sannsynlig, om ikke så beklager jeg, pizza og film i morgen?) og jeg skal overbevise deg til å stemme på meg slik at jeg kan vinne 250 000,- i postbankens boligdrømkonkurranse.

Først og fremst så handler konkurransen om en boligdrøm, altså hva man drømmer om. Min boligdrøm er (om du ikke har fått det med deg enda så er du flink, men for dere som kom for sent til timen:) en typisk middelalderborg med tårn, vollgrav og alt som hører en middelalderborg til. Utenom komfort og hygienestandardene fra den tiden selvfølgelig. Kvadratmeterprisen på en slik borg vil være rundt det dobbelte av hva en vanlig bolig ville ha kostet. Dette er min drøm, er den realistisk?

På kort sikt, nei. Jeg er hva bankene så fint kaller «førstegangsetablerer» og er ute på boligmarkedet for å kjøpe min egen bolig. 250 000,- hadde hjulpet mye for å skrape sammen nok egenkapital til å kjøpe et lite krypinn i Oslo,  som vi alle vet så er ikke boligprisene her direkte koselige. Borgen vil nok forbli en drøm en god del år til, men bare vent å se, drømmer kan bli til virkelighet!

Så, hvorfor skal jeg vinne boligdrømmen 2010?

  • Utifra vilkårene til konkurransen synes jeg at jeg har den stiligste boligdrømmen. (Dette er selvfølgelig meget objektivt og om noen skulle si meg imot så kan det sammenlignes med en typisk barnehagediskusjon der man krangler om hvilken pappa som har den største motorsagen… Ahh, good times.. ) Les de andres boligdrømmer og fortell meg hva du synes, har jeg den kuleste, stiligste og mest originale boligdrømmen?
  • 250 000,- hadde hjulpet utrolig mye når man planlegger å kjøpe egen bolig,  jeg liker ikke å sammenligne med med de andre, men flertallet av de andre deltakerne har allerede et hus de har etablert seg i, det har ikke jeg.
  • Selv etter konkurransen kommer jeg til å fortsette planleggingen av drømmeborgen min. Hva vil du følge med på, noen som pusser opp kjøkkenet sitt, eller noen som planlegger å bygge en borg?
  • Den dagen jeg har bygget min drømmeborg så skal jeg arrangere en heidundrende innflyttningsfest for alle som stemmer på meg! Det burde vært grunn nok i seg selv 😉

Tags: ,