Robert tester mediasenterpc

Jeg ble kontaktet av en hyggelig dame fra Webguerillas som jeg regner med at Fujitsu har ansatt for å hjelpe dem med å nå ut til verden via sosiale medier. Hun lurte på om jeg ville være med på å teste Fujitsus nyeste mediasenterpc, en ESPRIMO Q1510. Dette hørtes jo spennende ut så jeg takket fort ja, ikke bare for å teste denne datamaskinen, men også for å se hvordan et selskap som Webguerillas går frem for å skape blest rundt et produkt i sosiale medier.

Slik fungerer det, 20 personer rundt om i verden har fått tilsendt en ESPRIMO mediasenterpc, ut av disse er det de 10 mest aktive som ender opp med å få beholde pc’en etter at de er ferdige med å teste den. Hvem som er mest aktiv beregnes av et poengsystem så vi får se hvor mange poeng jeg plukker opp mens jeg tester denne saken.

Pakken med pc’en er rett rundt hjørnet så jeg gleder meg!

Tags: , ,