Stor takk til alle som stemmer!

Som sikkert alle de andre deltagerne i boligdrømmen har opplevd så er sanking av stemmer en tidkrevende, slitsom, men også morsom oppgave. Etter at denne konkurransen er over tror jeg store deler av familien min og så å si alle venner jeg har peppret med stemmeforespørsler kommer til å være passe irritert på meg. Om dere ikke er det allerede da! Men, tenk deg selv, hvor hardt hadde du presset kontaktnettverket ditt når du har en rimelig god sjanse på 250 000,?

Dessverre har det seg nå at det har kommet nye regler midt i konkurransen, noe som ødelegger veldig for alle oss som har vært flinkest til å sanke stemmer. Alle stemmene vil bli nullstilt den 26 juli, slik at alle starter med «blanke ark». For oss som har jobbet livet av oss med å prøve å skaffe oss et forsprang er ikke dette akkurat godt nytt, nå holder det å være i topp 10, og ikke på førsteplass til den 26 juli.

Så, til alle om har stemt, dere kan nå senke skuldrene og ta det rolig en periode og istedenfor lade opp til fullt kjør med stemmer fra  26 juli, nå er det min oppgave til å vise dere mer av min borgdrøm og løse ukesoppgavene fra postbanken, disse teller også mer etter ny regelendring fra postbanken… Kunne de ikke bestemt seg for et sett med regler fra starten?

Igjen, stor takk til alle som har stemt, dere trenger ikke å stemme igjen før 26 juli. Følg med for mer spennende borgstoff!

Tags: ,