Min boligdrøm

Alle drømmer vel om en egen bolig de selv eier om de ikke har en fra før. Enten du vil ha et hus på landet eller en koselig tre roms i en stille blindgate midt i byen så er ikke boligdrømmen din unik, og du kan være sikker på at mange er i samme båt som deg.

Min boligdrøm strekker seg litt lengre enn som så, jeg forventer ikke at drømmer går i oppfyllelse umiddelbart, men det er jo lov å drømme! Min inspirasjon kommer fra middelalderen, Jeg har alltid vært stor fan av middelalderen, riddere, borger, slott og alt som hører med. Dette er muligens grunnet til at det eneste dataspillet som noen gang har fascinert meg er Stronghold serien, der får du muligheten til å bygge din egen borg…

Stronghold lar deg bygge din egen virtuelle middelalderborg

Uansett, min boligdrøm, eller kanskje hyttedrøm er en middelalderborg! Borgen skal fra utsiden se ut som en typisk middelalderborg, mens på innsiden har den alt av moderne fasiliteter. Jeg tenker meg at det perfekte stedet å bygge en slik borg på må være i nærheten av en skianlegg slik at du har muligheten til å stå på ski helt frem til vollgraven og tilbake ut i slalomløypa.

Tenkt å kunne stå på ski rett hjem til din egen borg!

Borgern skal selvfølgelig ha alt av moderne fasiliteter, og slik som jeg har skrevet i boligdrømbeskrivelsen så tenker jeg meg at det må være supert med et boblebad i det høyeste tårnet. Jeg har nå bestilt 2 bøker fra Amazon som skal hjelpe meg videre i borgbyggingsplanene.

Tags: , ,